data opslag

WORKSHOP AVG EN E-MAILMARKETING: EEN PRAKTISCH STAPPENPLAN

Een workshop over de privacywet AVG en e-mailmarketing. Tal van bedrijven en deskundigen leggen bedrijven en organisaties het vuur aan de schenen. Er is echter weinig geschreven over de eventuele gevolgen voor e-mailmarketing. Veel is al geregeld in de Telecomwet uit 2010, maar de AVG heeft twee belangrijke consequenties:

  • Versterking en uitbreiding van privacyrechten.
  • Meer verantwoordelijkheden en verplichtingen voor organisaties.

    Deze consequenties betekenen dat je voor je e-mailmarketing een aantal maatregelen moet treffen. Daar gaat deze workshop over.
Privacyverklaring
AVGR-stempel
data opslag avg

Workshop bestemd voor

Eigenaren en/of medewerkers van marketingafdelingen die actief betrokken zijn bij het verwerken van persoonsgegevens van klanten, medewerkers, leveranciers en websitebezoekers ten behoeve van hun e-mailmarketingactiviteiten. De workshop wordt op maat gesneden om zoveel mogelijk de eigen bedrijfssituatie te kunnen behandelen.

Dit ga je ontdekken

In 1 dagdeel krijg je volop informatie over de Privacywet AVG en welke gevolgen die wet heeft voor jouw e-mailmarketingacties. Welke stappen je moet volgen om aan de wet te voldoen en welke maatregelen je moet nemen, wanneer je nieuwsbrieven verstuurt en bijvoorbeeld werkt met externe partijen.

Achtergrond en aanleiding Privacywet AVG toelichten

- Breng in kaart wat je doet
- Hoe zit het met de Telecomwet?
- Het 10 stappenplan van AVG voor de organisatie
- Hoe handel je met een externe partij die de mailings verzorgt?
- Welke gegevens sla je op?
- Pas je Privacy Statement aan.
- Wat je verder moet weten
- De workshop wordt in-company gegeven. 

Je ontvangt na afloop een handout, zowel digitaal als print: met tips, stappenplan, etc. Naslagwerk over AVG en e-mailmarketing.

KOSTEN
€ 600,- exclusief 21% btw.

Delen

© Hidden Champion

Ja, ik meld mijn bedrijf aan
voor een AVG workshop