recruitmentvideo opnemen voor vo scholen
Jouw School
De leukste

WERf nieuwe docenten met een online video

Steeds vaker hebben scholen moeite met het werven van nieuwe docenten. Door het lerarentekort liggen de banen in het onderwijs voor het oprapen. Docenten hebben het voor het uitkiezen. Hoe zorgt u dat ze kiezen voor uw school?

Laat zien waar je voor staat

Wij maken pakkende video’s die laten zien wat een school te bieden heeft. Een filmpje van een paar minuten waarin de focus ligt op het overbrengen van de sfeer en de bijzondere kenmerken van de school. Docenten vertellen wat hun school zo bijzonder maakt en waarom ze ervoor kiezen om juist op deze school voor de klas te staan. We laten ze zien, aan het werk met de leerlingen. We kunnen er desgewenst ook een paar korte teasers van monteren, die u kunt delen op sociale media.

De beste docenten voor de klas

Een wervingsvideo is een krachtig middel om duidelijk te maken waar een school voor staat en wat een docent kan verwachten als hij of zij er zou gaan werken. Video’s spelen een steeds grotere rol in de arbeidscommunicatie. Laat zien waar je voor staat en zet de beste docenten voor de klas!

Social media

Hoe zorg je dat een video de doelgroep bereikt? Wij kunnen u helpen met uw online marketing door korte teasers van de video’s te posten op social media. Wij weten uw doelgroep te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. U kunt bij ons terecht voor advies, maar ook voor het opstellen en uitvoeren van een uitgebreid contentplan.

Laten we beginnen met filmen!