multidisciplinaire
aanpak
content, design, techniek & bouw
neem contact op

SEO - zoekwoorden onderzoek

Een zoekwoorden onderzoek is de eerste en belangrijkste stap om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Het vormt de basis voor een SEO-­strategie (Search Engine Optimization). Daarna volgt de uitrol van het contentplan. Vervolgens het proces van meten, rapporteren, nieuwe content creëren en conversie behalen. Vaak een zaak van geduld hebben. Verwacht geen wonderen binnen 2 maanden. 

Uitleg zoekwoordenonderzoek
Welke zoekwoorden gebruiken uw (potentièˆle) bezoekers. Met behulp van Google Adwords Keyword Planner onderzoeken we hoeveel op elk zoekwoord wordt gezocht. Hoeveel 'verkeer' elk zoekwoord heeft. En verzamelen we vergelijkbare zoekwoorden om ook voor te optimaliseren.

Gedrag van je bezoekers
Het onderzoek geeft ons inzicht in het gedrag van uw potentièˆle bezoekers en zo kunnen we hier beter op inspelen. Gevolg is meer verkeer en naar wij wensen meer klanten!

Strippenkaart SEO en contentonderhoud
Met de strippenkaart van Hidden Champion betreedt u zonder veel risico de wereld van SEO­-strategie en Contentonderhoud. Op eenvoudige wijze laten we u kennis maken met de 'route' naar conversie en meetbaar resultaat. Vraag een gesprek aan en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.