Whitepaper 
schrijven en ontwerpen

Whitepaper als basis voor leadgeneratie

Bij het inrichten van je contentstrategie is het ultieme doel om kwalitatieve leads binnen te halen. Delen van kennis met een whitepaper is daarbij een beproefde methode. Het is een ideaal instrument om te laten zien dat je expert of thoughtleader bent binnen een bepaalde branche of op een specifiek vakgebied. De schrijvers,  de native Engelse copywriters en grafisch ontwerpen bij Hidden Champion helpen je graag met de opzet van interessante whitepapers voor de doelgroep van jouw bedrijf.

Teaser-content voor social media kanalen

Om potentiële klanten te stimuleren het whitepaper te downloaden - in ruil voor contactgegevens – bedenk je een klantreis met zoveel mogelijk interessante contactmomenten. Denk daarbij aan blogs, trends, branchenieuws en infographics. De contentspecialisten bij Hidden Champion zorgen voor interessante teaser-content voor de social media kanalen van je bedrijf of organisatie. Zo stimuleer je traffic naar het whitepaper op de landingspagina van je company website. 

“Whitepapers verbeteren ook de positie van je organisatie bij zoekmachine Google”

Ontworpen en geschreven whitepapers door Hidden Champion

Succes whitepaper mede bepaald door contentstrategie

“Communiceer niet lukraak, maar doe het planmatig”, is ons mantra. Ben je overtuigd dat een white paper kan bijdragen aan de marketing- en communicatiedoelstellingen van je bedrijf of organisatie, pak het dan campagnematig aan. Een doordachte contentstrategie en een overzichtelijke contentkalender helpen je om de potentiële klant te verleiden met een bezoek aan de landingspagina waar het whitepaper als download wordt aangeboden.

Ja, ik wil een whitepaper laten creëren!

Benieuwd naar onze aanpak voor een white paper? Of een succesvolle white paper-campagne starten? Stuur Lisanne een berichtje!