tekstschrijvers
voor websites, brochures, social media en nieuwsbrieven
Stuur mij een offerte

tekstbureau voor online en offline communicatie

De tekstschrijvers en copywriters bij contentbureau Hidden Champion begrijpen hoe taal werkt. Hoe je de essentie formuleert voor offline en online communictie middelen. En daarmee jouw doelgroep overtuigt.

Gespecialiseerde tekstschrijvers 
Tekstbureau Hidden Champion biedt tekstschrijvers met specialismen in uiteenlopende sectoren: finance, health care, pharma, marine, food en tech. Zij schrijven voor o.a. websites, brochures, whitepapers, blogs, nieuwsbrieven, jaarverslagen en magazines. Bekijk ons portfolio met opdrachten om een goede indruk te krijgen.

Voor elk kanaal een verhaal
Digitaal, print, B2B, B2C. Voor elk medium of kanaal schrijven onze tekstschrijvers het verhaal van jouw organisatie in de Nederlandse taal. Op zoek naar passende 'global voice' gericht op internationale doelgroep? Maak dan kennis met onze 'native' Engels tekstschrijvers.  Ook voor Duitse, Franse en Spaanse teksten zijn we jouw partner. 

Tekst-beeld-verhaal
Voor een krachtig verhaal in tekst én beeld, werken onze tekstschrijvers samen met ervaren ontwerpers. Een infographic bijvoorbeeld kan ervoor zorgen dat jouw doelgroep de boodschap in één oogopslag begrijpt.
 Voor de realisatie van je website zoeken onze tekstschrijvers en ontwerpers ook naar de juiste balans tussen tone-of-voice en look and feel. 

Toon van het huis
Al schrijvend leren wij jouw organisatie graag beter kennen. Zo onstaat er een eenduidige schrijfstijl. Een stijl die je organisatie ‘smoel’ geeft. Een duidelijke tone-of-voice gecombineerd met een krachtige corporate identity geven je organisatie de gewenste uitstraling!