Become a champion met schrijfcoaching!

Aansprekend, duidelijk en doelgericht schrijven lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Veel mensen hebben hier grote moeite mee. Zo leren professionals tijdens hun opleiding vaak complexe taal en vakjargon aan, waardoor hun teksten moeilijk te begrijpen zijn. In de communicatie naar buiten toe leidt dat al snel tot gemiste kansen of onbegrip. Ook creatief schrijven, bijvoorbeeld voor een website, gaat lang niet iedereen makkelijk af. Gelukkig is daar wat aan toe doen!

Hoe werkt schrijfcoaching bij Hidden Champion?
Wil jij leren hoe je helder en overtuigend teksten ontwikkelt? Dan is onze schrijfcoaching wat voor jou. We komen dan een of meer dagdelen per week bij je langs om je te coachen in helder en aansprekend taalgebruik. Dat werkt eenvoudig. Stel, je hebt een brief, offerte, rapport of webtekst opgesteld. Dan nemen we die met je door en passen we die samen aan, inclusief uitleg.  

Jouw persoonlijke schrijfwijzer 
Die aangepaste teksten zijn voor jou een belangrijke geheugensteun, waar je altijd wat aan hebt.
Aan het einde van de afgesproken periode stellen we bovendien een overzicht op met daarin onze schrijfadviezen en tips. Op deze persoonlijke 'schrijfwijzer' kun je altijd terugvallen, zodat je ook in de toekomst een betere schrijver blijft.   


Snelle resultaten dankzij ervaren coaches
Hidden Champion is een ‘full service’ bureau op het gebied van marketing en communicatie. Tot onze medewerkers behoren onder meer Nederlandse en Engelse tekstschrijvers, met uiteenlopende achtergronden. Onze schrijfcoaches hebben een schat aan ervaring en behoren tot de beste in hun vak. Hierdoor zorgen we ervoor dat je schrijfvaardigheid snel op een hoger plan komt. Want één ding is zeker: helder en aansprekend schrijven is te trainen.  

Meer weten?
Is onze schrijfcoaching ook voor jou of voor je organisatie een uitgelezen kans?
Neem dan vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.