multidisciplinaire
aanpak
content, design, techniek & bouw
neem contact op

meetbaar resultaat

Online marketingvraagstukken fullservice oplossen voor de klant. Met meetbaar resultaat. Dat is onze klantbelofte.
Na livegang van uw website is het tijd om resultaat te boeken. U wilt 'conversie' en wij helpen daar graag bij. Na het opzetten van een duidelijke SEO-­strategie kunnen wij aan de slag met het uitvoeren van de contentagenda. De SEO­ specialist adviseert, meet en rapporteert aan u. De copywriter zorgt voor nieuwe content in de vorm van bijvoorbeeld een productitem, een blog of een nieuwe landingspagina. Gedurende een langere periode zijn onze copywriter en SEO­-adviseur uw directe aanspreekpunt.

Aanpak

Stap 1: een goed gesprek
Klant, copywriter en SEO-­specialist voeren een inhoudelijk gesprek over de koers van uw bedrijf. Samen bepalen we het verhaal dat verteld moet worden op uw website. Waar staat uw organisatie voor. Wat is de klantbelofte. Welke tone­-of­-voice past daarbij. Wie is uw doelgroep en welke conversie wenst u te behalen.

Stap 2: onderzoek
Waar nodig voeren we een doelgroepen-­ en zoekwoordenonderzoek uit en gaan we in gesprek met enkele van uw klanten om te achterhalen hoe zij tegen uw organisatie aankijken. Vervolgens volgt een schriftelijk advies waarin Hidden Champion aangeeft hoe wij denken de zoekmachine Google én uw prospect te verleiden tot een bezoek aan uw site. En ze tot actie aanzetten.

Stap 3: uitvoering van het contentplan
Na het advies bepalen we met u welke vorm van contentonderhoud het beste bij u past. We onderscheiden 3 abonnementsvormen: sober , intensief, uitgebreid. Alle abonnementen zijn erop gericht met het plaatsen van relevante content meetbaar resultaat te behalen.

Tijdens uitvoering van het plan voor contentonderhoud heeft u periodiek contact met onze copywriter en
SEO-/SEA-specialist. Analyses worden met u besproken. Daar waar nodig creëren we nieuwe content om tot meer conversie op uw website te komen.

Neem contact op want ik...