Mailchimp adviseur nodig voor je nieuwsbrief?

Mailchimp digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief is een belangrijk onderdeel van je contentstrategie. Door consequent aandacht te geven aan e-mailmarketing blijf je in beeld bij je doelgroep. De ervaring leert dat veel bedrijven er echter tegenaan hikken om nieuwsbrief campagnes op te zetten. Hidden Champion biedt bedrijven de helpende hand bij het inrichten, opzetten en uitvoeren van Mailchimp nieuwsbrief campagnes.

Stabiele factor 

Vergeleken met de stortvloed aan vluchtige informatie op de sociale media, is de digitale nieuwsbrief een stabiele factor: uit onderzoek blijkt dat een email nieuwsbrief met waardevolle klantgerichte tips en informatie zelden wordt overgeslagen. Het is een eenvoudige manier om traffic te genereren naar landingspagina’s op je website die gelinkt is aan het thema of onderwerp van je nieuwsbrief. 

Naamsbekendheid vergroten

Een Mailchimp nieuwsbrief kan bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf, product of dienst bij je opgebouwde netwerk. Binnen je organisatie kan de nieuwsbrief bijdragen aan het binden en boeien van de medewerkers door ze op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Niet afhankelijk van algoritme!

Bovendien houd je de controle, omdat je eigenaar bent van de nieuwsbrief en website. Je bent namelijk niet afhankelijk van het algoritme van Linkedin of andere sociale kanalen die bepalen of jouw boodschap bij de relevantie doelgroep in hun timeline verschijnt. 

Onze Mailchimp specialist biedt de oplossing!

Hidden Champion ondersteunt bedrijven bij het opzetten en inrichten van Mailchimp nieuwsbrieven. Bij alle stappen kun je een beroep doen op onze expertise. 

Wij bieden:

  • Ontwerp basis-template binnen de Mailchimp-richtlijnen en de huisstijl van je organisatie
  • Hulp bij uploaden van contacten uit CRM systeem
  • Contacten monitoren in zowel Excel als Mailchimp
  • Meedenken over redactionele formule voor nieuwsbrief
  • Schrijven van teksten en ontwerpen van de juiste beelden nieuwsbrief
  • Controleren van databestand en koppelen aan nieuwsbrief
  • Verzenden van nieuwsbrief
  • Meedenken over inrichten van landingspagina’s op website klant
  • Meedenken over A/B-testing varianten
  • Meten van conversie, analyseren, feedback geven aan klant, periodiek dashboard met toelichting.

Bel mailchimp specialist Lisanne! 

Lisanne adviseert jou over de aanpak die aansluit bij jouw wensen: éénmalige ondersteuning of 'outsourcing' volgens een vast maandelijks bedrag. 

GRI annual report 2019

VOS LOGISTICS

Geïntegreerd jaarverslag 2019

GGZ NEDERLAND