Een geweldig jaarverslag?
Doe de gratis quickscan

Jaarverslag schrijven en ontwerpen 

Een jaarverslag schrijven, redigeren of ontwerpen
Het schrijfwerk en de grafisch vormgeving zijn bij ons in vertrouwde handen. Uw jaarverslag schrijven we in het Nederlands en/of Engels. Met Hidden Champion verzekert u zich van een partner met verstand van zaken.

Global Reporting Initiative (GRI)

Kiest u komend jaar voor een geïntegreerd jaarverslag? Bij Hidden Champion ondersteunen we u graag met deze transitie. Wij adviseren over de integratie van het duurzaamheidsverslag en het financiële jaarverslag.
GRI wordt steeds vaker de standaard voor jaarverslaggeving. Hidden Champion legt samen met u een stevig fundament voor een jaarverslag conform de GRI-richtlijnen. We maken een plan om uw ambities voor uw jaarverslag te bereiken, een jaarverslag waarin uw stakeholders uitgebreid aan bod komen.

Uw jaarverslag

Ook als u geen plannen heeft voor een jaarverslag volgens de GRI-richtlijnen, kan Hidden Champion u ondersteunen. Samen met u gaan we op zoek naar hoe we uw verslag kunnen verbeteren en verrijken. De ontwikkeling naar een transparanter jaarverslag vereist niet alleen goed denkwerk vooraf, ook de organisatie intern moet daar op worden voorbereid. Dat realiseren wij ons als praktisch ingestelde creatieven. Kortom, we schakelen net zo makkelijk bij de ‘klassieke’ aanpak. Over de interne communicatie in aanloop naar een ‘next step’ staan we u met advies ter zijde.

Voor elke fase een passende aanpak

Gaat uw aanpak al jaren volgens een vast draaiboek? Wenst u transparanter te communiceren, maar is het een uitdaging uw organisatie daarvan te overtuigen? In welke fase u zich ook bevindt, bij Hidden Champion haken we met onze aanpak aan bij de situatie die op dat moment voor uw organisatie geldt.

Onze werkwijze 

  • Quickscan van je huidige rapportages
  • Advies over een contentplan
  • Contentcreatie in tekst en beeld
  • Interviews met interne en externe stakeholders
  • Schrijven, ontwerpen en coördineren jaarverslag

Onze werkwijze 

  • Scan van je huidige rapportages
  • Advies over een contentplan
  • Contentcreatie in tekst en beeld
  • Interviews met interne en externe stakeholders
  • Schrijven, ontwerpen en coördineren jaarverslag

Stappen maken met jaarverslag 2022?

Bij Hidden Champion beschikken wij over de kennis, kunde, mankracht en tools om samen met u stappen te maken naar een transparanter jaarverslag.

Ik wil een geweldig jaarverslag 

BEKIJK hier Enkele JAARVERSLAGEN 

Infographic jaarverslag 2019

Atlas College

GRI annual report 2020

VOS LOGISTICS

Geïntgreerd jaarverslag 2019

GGZ NEDERLAND

© Yourbrand