tekstbureau hidden champion
schrijft nederlands en engels
neem contact op

Tekstschrijvers met journalistieke nieuwsgierigheid

Tekstschrijvers bij Hidden Champion schrijven voor mkb bedrijven, familiebedrijven, corporates en maatschappelijke organisaties. Journalistieke nieuwsgierigheid en kennis van de marketingprincipes zijn kenmerkend voor onze schrijvers. Wat ons drijft? Taal en tekst toegankelijk maken voor uiteenlopende doelgroepen in de zakelijke markt en daarbuiten. 

Tekst online en offline communicatie

Schrijvers bij Hidden Champion helpen bedrijven en organisaties  de basis van hun communicatie op orde te krijgen, online én offline. De ervaring leert dat binnen organisaties in de loop der jaren uiteenlopende schrijfstijlen ontstaan voor website, social media en offline communicatiemiddelen zoals brochures, magazines etc. Heel begrijpelijk, want niet is moeilijker om binnen je organisatie een consistent tone-of-voice te bewaken voor al je kanalen. Uiteenlopende redenen kunnen daar de oorzaak van zijn: wijziging van je bedrijfspropositie in de loop der jaren, de markt verandert, marketing collega's vinden employ elders,  nieuwe werknemers met een andere visie op de te varen marketing- en communicatie koers, je ‘content’ krijgt niet de tijd en aandacht die het verdient, andere zaken vragen je aandacht. Wil je de basis snel op orde? Ga dan in gesprek met Hidden Champion.

Native Nederlandse en Engelse tekstschrijvers

Onze Nederlandse tekstschrijvers zijn uiteraard native Nederlands. Dat geldt ook voor onze Engelse copywriters. Meertaligheid is de toegevoegde waarde die wij bieden aan onze klanten met internationale business scope.

Engels native tekstschrijvers

Je kunt bij ons terecht voor Brits én Amerikaans Engels. Voor zowel een 'native' als 'near native' doelgroep.

Nederlandse tekstschrijvers

We schrijven voor o.a. websites, brochures, whitepapers, blogs, nieuwsbrieven, jaarverslagen en magazines.

Vertalen 

Elke tekstvorm of contenttype is bij ons in vertrouwde handen voor een vertaling.You name it, we translate it.