Website teksten Eurozaken

Eurozaken adviseert en begeleidt al ruim 20 jaar Nederlandse MKB ondernemingen met een financieringsbehoefte. Op basis van een duidelijk business- en verdienmodel en een analyse van financiële gegevens, volgt al snel een overeenkomst en regelen ze de financiering. Aan Hidden Champion de vraag om dit verhaal helder te verwoorden voor de nieuwe website . Zo gezegd en zo gedaan.

Vidda Digital vertrekpunt digitale projecten

Onlinemarketing bureau Vidda Digital zorgde voor wireframe, webdesign en webdeveloping van de website voor Eurozaken. Partner Vidda is altijd het vertrekpunt bij digitale projecten. Zij adviseren bedrijven over de positionering, branding en marketingaanpak en vertalen dit door naar een passend online platform.  

Tekstschrijver website Eurozaken

Op basis van het wireframe, aangeleverde SEO richtlijnen en brondocumenten door Eurozaken, ging een Nederlandse tekstschrijver bij Hidden Champion aan de slag met (her)schrijven van de teksten passend bij de navigatiestuctuur en gericht op de beoogde doelgroep: ondernemers met groeiambitie! Het resultaat is een website zonder veel toeters en bellen, maar met een duidelijk verhaal over de waarde die het bedrijf in Maassluis toevoegt met haar dienstverlening. 

Oók een ervaren schrijver nodig om je website een 'boost'  te geven?