Website Nsecure op basis van Powerpoint presentatie

Nsecure is marktleider op het gebied van toegangsmanagement. Directeur Hans van Driel wil dit op de nieuwe website terugzien in tekst, beeld en techniek. Als basis ontwikkelden we een uitgebreide Powerpoint presentatie die in sales-pitches verfijnd werd na feedback door relaties. Hiermee legden we de basis voor de navigatiestructuur van de nieuwe website www.nsecure.nl.

Van contentplan tot live gang website Nsecure

Na de navigatiestructuur volgde invulling van het contentplan, het ontwerpen van de templates en look & feel, inlezen en interviews door Nederlandse copywriter, schrijven van teksten in Nederlandse taal, hertalen NL teksten naar de Engelse taal, het aanleggen van een beeldbank (foto’s, infographics en iconen), het bouwen van de de site door onze webdevelopers, het vullen van de site met tekst en beeld in contentmanagementsysteem, gevolgd door het schrijven van de snippets (meta title & metadescriptions) voor de vindbaarheid op Google.

Restyling logo & huisstijl

Gedurende het webproject kwam Nsecure tot inzicht dat logo & huisstijl ook toe waren aan een restyling. Wat volgde was een complete restyling die we doorvoerden in briefpapier, digitale nieuwsbrief, e-mail handtekening, whitepaper, case studies, powerpoint presentaties. led-boarding bij voetbalclubs en infographics.

Meer weten?

Dit project kwam in 4 maanden tijd tot stand door nauwe samenwerking tussen Nsecure, Hidden Champion en or-create.