Website Cebeco Granen

Cebeco Granen is een gerenommeerde Europese speler in het verhandelen van granen. Voor de nieuwe website cebecogranen.nl ondersteunden wij onze partner Reclameloods door het schrijven van de Nederlandse en Engelse ‘SEO-proof’ webteksten.

Interview management, SEO-proof webteksten in Nederlands en Engels

Na goedkeuring van de geadviseerde navigatiestructuur, interviewde onze tekstschrijver twee leden van het managementteam van Cebeco. Vervolgens schreef hij de teksten en de snippets voor de onderdelen ‘logistiek & trading’, ‘activiteiten’ en ‘over ons’.  

Ontwerp en webbouw

Binnen de bestaande huisstijl van het bedrijf ontwierp Reclameloods diverse templates voor de one-page-website. Het resultaat is een overzichtelijke tweetalige website met een compact verhaal.

Over Cebeco Granen
De oorsprong van Cebeco gaat terug tot eind 19e eeuw. De Hollandse nuchterheid en handelsgeest van toen, zijn nog steeds terug te vinden in de cultuur en werkwijze van het bedrijf en komen ook tot uitdrukking op de nieuwe website. Cebeco richt zich vooral op de handel in tarwe en gerst. De voornaamste afzetmarkten zijn de Benelux en Duitsland. Het bedrijf verricht zijn inkopen in landen Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Baltische staten en Scandinavië.

BEKIJK hier andere projecten 

Nederlandse en Engelse webteksten

ANCHOR