Meer naamsbekendheid in Rotterdam voor Vismans deurwaarders & incasso

Vismans deurwaarders & incasso is een bekend kantoor in Rotterdam. Het bedrijf werkt al 30 jaar voor havenbedrijven en advocatenkantoren, maar ook voor de rijksoverheid en het CJIB (Centraal Justitieel Incassobureau). De komende jaren wil directeur Rob Vismans zijn naamsbekendheid bij het midden- en kleinbedrijf in Rotterdam vergroten. Aan Hidden Champion de vraag mee te denken over laagdrempelige marketingacties die hieraan bijdragen. Voor het komende jaar staan er diverse DM-acties gepland die moeten leiden tot concrete leads.

DM-actie: “Niet geschoten is altijd mis” succesvol
Maart 2018 zijn we gestart met een ‘klassieke’ DM-actie rondom een benefietwedstrijd in De Kuip. Centraal stond ‘Support Casper’ waarvoor Vismans zich inzet. Dit initiatief van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker organiseerde samen met voetbalclubs Feyenoord en ADO Den Haag een wedstrijd.

Combinatie print en online werkt!
MKB-bedrijven ontvingen een envelop met daarin een brief en een code-kaart. Op de website www.vismans-actie.nl kon men de code invullen. Men maakte kans op VIP-kaarten voor de wedstrijd, met onder meer een ontvangst met een hapje en drankje, de wedstrijd kijken vanuit een luxe business seat en na afloop een uitgebreid buffet. De actie werd via het social kanaal Linkedin extra gepromoot.

Het resultaat

Een effectieve score van 2,5% en diverse warme leads om mee in gesprek te gaan. 

“Klassieke DM-actie rondom de benefietwedstrijd Feyenoord - ADO ter gelegenheid van Support Casper”