Strippenkaart voor periodiek
content-creatie

In alle drukte van alledag ziet Rej geen ruimte in onze agenda om op regelmatige te communiceren met onze relaties. Help ons op frequente basis te vertellen over ons werk. Maak een start met teksten en beelden voor onze nieuwsbrief.

Logo, huisstijl, tekst en website voor MPC
Onderscheidend voor het bedrijf uit het Brabantse Deurne is de frisse kijk op wanddecoratie. Dat zie je onder meer terug in bijzondere kleurtinten en textuur. Deze frisheid tonen wij in de kleuren van het logo met de tinten zwart en grijs, maar ook in de beeldvullende foto op de homepage waarbij Afrika inspireerde bij de ontwikkeling van het verfmerk Tribe.

Eenvoudige navigatiestructuur
Doelstelling van het bedrijf was een duidelijk uithangbord op internet voor de verfmerken Tribe, Beton Ciré, Deqora en Maston. Het ontbreekt de jonge ondernemers op dit moment aan tijd en marketingbudget om een seo- en contentstrategie op te zetten. De site is daarom niet primair op conversie ingericht. Engelstalige teksten worden wel binnenkort in contentmanagementsysteem geplaatst. Het resultaat is een website met eenvoudige navigatiestructuur.

Strippenkaart voor periodiek content-creatie

Opdrachtgever: Regenius Rotterdam

Sector: reïntegratie, b2b

Doelgroep:
Hr-managers bij mkb-bedrijven en ziekenhuizen.

Vraag:
In alle drukte van alledag zien wij geen ruimte in onze agenda om op regelmatige te communiceren met onze relaties. Help ons op frequente basis te vertellen over ons werk. Maak een start met teksten en beelden voor onze nieuwsbrief.

Oplossing:
Regenius koos voor de aanschaf van een strippenkaart. Men beschikt voor 12 strips elk goed voor een half uur schrijfwerk, redigeren of een taalcontrole. Reïntegratiecoach Nanda Jansen selecteerde onderwerpen voor diverse nieuwsbrieven. Een uitgebreid interview leverde informatie over deze onderwerpen. Ook werd dna van bedrijf besproken en de gewenste tone-of-voice. Tekstconcepten werden in een persoonlijk overleg besproken. Het begin van een fijne samenwerking is een feit.

Resultaat:
Teksten voor digitale nieuwsbrieven in combinatie met doorlink naar teksten op website www.regenius.nl.