Rousch, sterk merk voor ambitieuze accountants

Wie zich als financieel professional laat bemiddelen door Rousch, weet direct dat het met de deskundigheid van deze intermediair meer dan goed zit. Hidden Champion kreeg van Rousch de vraag om via social media het tekst-beeld-verhaal te vertellen over een bedrijf waar professionaliteit en resultaat al 15 jaar hoog in het vaandel staan. In 2018 startte directeur en oprichter Etienne Rousch met zijn blogs op LinkedIn, waarvoor hij samenwerkt met één van onze tekstschrijvers. In 2019 zetten we deze lijn door.

Bepalen onderwerpen blogs
Om de autoriteit van Rousch Financial Professionals uit te dragen bedachten we tijdens een brainstorm actuele onderwerpen die inhoudelijk aansluiten bij het bedrijf en de belevingswereld van kandidaten en opdrachtgevers.

Items in 2018 en 2019 zijn o.a.:

1) de keuze van AA-eenpitters: samengaan of alleen verder?
2) Nieuwe baan in de accountancy? Met Rousch als intermediair vind je hem!
3) Arbeidsvoorwaarden? Als intermediair onderhandelen we graag voor je.
4) De balans tussen privé en werk. 

Passende beelden versterken het verhaal
Onze ontwerpers voorzien iedere blog van een passende illustratie, foto of infographic. Stockfoto’s bewerken ze tot een onderscheidend resultaat, passend bij de inhoud van de blog en het profiel van Rousch. 

Sterk neergezette boodschap
Tussen de regels door lees je in blogs waar het bedrijf voor staat: integer, vakkennis, het juiste netwerk binnen het mkb én de big four, sterk onderhandelaar voor arbeidsvoorwaarden (primair én secundair). De centrale boodschap die vanuit de blogs naar voren komt: Rousch heeft kandidaten en accountantskantoren veel te bieden. 

Blogs lezen?
Ben je benieuwd naar de inhoud van deze blogs?
Of ook op zoek naar een passende tone-of-voice en beeldtaal voor je social media content?
Laat het ons weten via contact@hiddenchampion.nl.