ENGELSTALIGE WEBSITE VOOR OMVE

OMVE is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige, kleinschalige vloeibare procesapparatuur voor laboratorium- en pilottoepassingen. Dit prachtige Nederlandse bedrijf bedient klanten over de hele wereld. Een native tekstschrijver Engels van Hidden Champion heeft de corporate story doorvertaald naar de nieuwe website www.omve.com.

Aanpak
Tijdens een gesprek met marketeer Sandra Prüm en directeur Michael Coopman werd gesproken over de wereldwijde ambities van OMVE. Aan bod kwamen doelstellingen, doelgroepen, toekomstige werknemers, de concurrentie, nieuwe ontwikkelingen, kansen en bedreigingen in de markt.

Tone-of-voice global audience
Op basis van dit gesprek en de vele informatie die reeds voorhanden was, ging onze Engelse native tekstschrijver aan de slag met teksten die inhoudelijk en qua tone-of-voice aansluiten bij de ‘native’, de ‘near-native’ doelgroep en het dna van OMVE in De Meern.

Na goedkeuring van 2 stijlproeven schreef hij de overige Engelse content voor de veelal technische topics:
- carbonation
- cleaning in place
- heat treatment
- blending & mixing
- homogenizing
- fermenting
- deaeration
- buffering
- filling & closing
- batch cooking
- crystallization & aeration
- utilities.

SEO-strategie en contentplan
OMVE is wereldwijd aan het groeien.
Next step is het ontwikkelen van een SEO-strategie en een passend contentplan om te werken aan de thought leadership van dit internationaal georiënteerde hidden champion bedrijf.