e-magazine over gezond opgroeien voor de Nederlandse ggz

Voor de Nederlandse ggz schreven we een e-magazine over gezond opgroeien. En daar is genoeg over te vertellen. De jeugdhulp is volop in ontwikkeling. Wat zijn bijvoorbeeld de laatste trends op het gebied van e-health, hoe wordt suïcide onder jongeren teruggedrongen, hoe zorg je ervoor dat kinderen zo lang mogelijk thuis kunnen opgroeien? En hoe kijkt de uitgesproken kinderpsychiater Peter Dijkshoorn terug op zijn tijd als bestuurder Accare en de Nederlandse ggz? Dit dus, en nog veel meer. 

De Nederlandse ggz

De Nederlandse ggz is in transitie. Niet alleen is de naam onlangs veranderd - het was voorheen GGZ Nederland -, ook maakt de Nederlandse ggz een ontwikkeling door van traditionele branchevereniging naar een moderne netwerkorganisatie. Dat betekent dat nadrukkelijk de kracht van het netwerk wordt gebundeld op specifieke onderwerpen. Gezond opgroeien is zo’n onderwerp.

Zes verhalen met aansprekende deskundigen
In het e-magazine hebben we een aantal belangrijke thema’s belicht aan de hand van gesprekken met deskundigen uit de sector. Van vooraanstaande kinderpsychiater tot hoogleraar jeugdsuïcide. En van bestuurder tot online behandelaar. Dat leverde een zestal uiteenlopende verhalen op, helder en aantrekkelijk weergegeven in digitale vorm. 

Het e-magazine Gezond opgroeien lezen? Klik hier.