Marketing- en communicatieconsultancy voor TASK FORCE HEALTH CARE

Task Force Health Care (TFHC) is sinds 1996 hét publiek-private platform van en voor de Nederlandse, internationaal georiënteerde, Life Sciences & Health (LSH) sector. Partners van TFHC zijn startups, het MKB, multinationals, kennisinstellingen, NGO’s, UMC’s en publieke organisaties. TFHC vertegenwoordigt en ondersteunt deze partijen bij het realiseren van hun internationale ambities, door hen te verbinden aan de juiste partijen in het buitenland. Dit doet TFHC onder meer door het organiseren van netwerkevenementen en handelsmissies.

Onze aanpak

Een marketing- en communicatieconsultant van Hidden Champion ondersteunt TFHC tijdelijk bij strategische, tactische en operationele vraagstukken. De consultancywerkzaamheden omvatten onder meer het optimaliseren van het marketing- en communicatieteam en het instellen van een workflow die leidt naar beter gestroomlijnde contentcreatie.

“TFHC improves healthcare together, by connecting the right people!”

Adviesrapport ‘Onderzoek Internationaal Ondernemen 2022’

Een copywriter van Hidden Champion schreef het periodieke rapport Onderzoek Internationaal Ondernemen waarin Task Force Health Care actuele inzichten in de Nederlandse en wereldwijde LSH-sector presenteert. Hiervoor gebruikt TFHC de 25 jaar ervaring in internationaal zakendoen én de inzichten van hun partners (verkregen via een uitgebreide enquête). Het rapport is onder meer aangeboden bij Ernst Kuipers, de kersverse minister van VWS.

Video’s arbeidsmarktcommunicatie

Voor de werving van drie nieuwe ’medewerkers maakte een camerajournalist van Hidden Champion  drie video’s waarin medewerkers worden geïnterviewd over hun drijfveren. De video’s maken onderdeel uit van een wervingscampagne die via www.tfhc.nl, social media en het vacatureplatform Indeed worden getoond. Een copywriter schreef vervolgens wervende vacature-teksten. Ook maakte de camjo twee video’s voor de algemene marketing van TFHC. 

Wil jij het verhaal van jouw organisatie beter vertellen?