Magazine PijnbeSTRIJDINg

Eerste Nederlandstalige editie
In oktober 2019 ontwikkelden wij voor de Sint Maartenskliniek de eerste Nederlandstalige uitgave van het magazine ‘Pijnbestrijding’. Hierin gaan diverse specialisten in op de internationaal erkende behandelingen voor pijnbestrijding. Ook is er aandacht voor de toonaangevende expertise en mensgerichte aanpak van de kliniek. De Sint Maartenskliniek is nauw betrokken bij innovaties die de medische wetenschap vooruit helpen en bijdragen aan effectievere pijnbestrijding.

Van neuromodulatie tot virtual reality
In het magazine staat het werk van de afdeling Anesthesiologie en Pijnbehandeling centraal. We vertellen verhalen over behandelingen en methodes die de kwaliteit van leven overal ter wereld aanzienlijk verhogen. Daarbij laten we de mensen uit de praktijk het woord doen, zoals verpleegkundigen, medisch specialisten en innovatiemanagers.


Onderwerpen die aan bod komen in het magazine zijn onder meer:
- Neuromodulatie als ultieme behandelmethode
- Virtual reality-technologie bij pijnbestrijding
- Perifere zenuwblokkades
- Het uitvoeren van patient journeys

Samenwerking met New Yorkse partner
Ook is er aandacht voor de samenwerking door de Sint Maartenskliniek met het New Yorkse Hospital for Special Surgery (HSS). Onze native Engelse copywriter interviewde Laura Robbins, vice-president bij het ziekenhuis. En Seth Walman, Director Pain Management bij HSS, vertelt over de grote opioïden-crisis in Amerika, de risico’s van opioïden voor Europa en het grote belang om het Amerikaanse scenario te vermijden.

Engelstalige uitgave
Het Nederlandse magazine Pijnbestrijding richt zich op de doelgroep zorgprofessionals in Nederland. In het voorjaar van 2018 maakte Hidden Champion al een eerste Engelstalige editie van het magazine, gericht op zorgprofessionals in Amerika. Zowel voor de eerste Engelstalige editie als deze tweede Nederlandse editie was Hidden Champion verantwoordelijk voor de diverse interviews, tekstontwikkeling, eindredactie, vormgeving en coördinatie.

 Klik hier voor de Engelse uitgave

Blader door het magazine Pijnbehandeling van de Sint Maartenskliniek via deze link naar ISSUU.

Behoefte aan een magazine voor jouw organisatie?