Contentcreatie voor KWx

KWx in Oud-Beijerland is expert op het vakgebied vermogenselectronica en meetinstrumenten. Met het aanbod van Europese topmerken kan het bedrijf voor zijn oplossingen altijd kiezen uit ‘state of the art’ producten. Dit portfolio gecombineerd met een gevarieerd aanbod aan trainingen, workshops en opleidingen, maakt KWx een complete dienstverlener in zijn markt. Hidden Champion ondersteund KWx met contentcreatie van Engelse teksten over duurzaamheid en de oplossingen voor complexe energievraagstukken.

Tekstschrijven over energievraagstukken

Onze native Engelse tekstschrijvers schrijven, redigeren en vertalen teksten over complexe energievraagstukken en oplossingen. Dat loopt uiteen van veilige en efficiënte DC-systemen voor de maritieme sector en de tractie-industrie tot kalibratie en reparatie van meetinstrumenten. Door de jaren heen ontwikkelden wij een tone-of-voice passend bij de identiteit en propositie van KWx en haar doelgroepen. 

Case study’s en whitepapers voor KWx

Met veel plezier ondersteunden we de afgelopen jaren bij uiteenlopende opdracht zoals:

Communicatie over technische onderwerpen

Bij Hidden Champion helpen contentspecialisten en vormgevers technische bedrijven hun verhaal beter te vertellen. KWx - onderdeel van Hanzestrohm - is daar een goed voorbeeld van. We adviseren met plezier over het opzetten van je contentstrategie en contentkalender, de coördinatie en de creatie van tekst, beeld en video. Je kun bij ons terecht voor communicatievraagstukken over complexe technische onderwerpen.

Communiceren over complexe technische onderwerpen?