schrijven voor AKD advocaten

De advocaten bij AKD delen hun visie en kennis regelmatig offline én online. Hidden Champion levert schrijfcapaciteit voor de creatieve uitwerking en eindredactie; voor een nationale of internationale doelgroep.

Visie over energietransitie 

Het Energy team van AKD bestaat uit een multidisciplinair team van advocaten, fiscalisten en notarissen. Het team is betrokken bij een breed scala van energieprojecten. De expertise omvat alle fases van energieprojecten: van locatiekeuze tot en met exploitatie. Marjolein Dieperink is partner bij AKD en leidt het Energy team. Zij treedt op voor zowel marktpartijen als overheden. Vooruitlopend op het seminar ‘Warmtenetten bij gemeentes’, schreef een tekstschrijver bij Hidden Champion een advertorial op basis van een vooraf gehouden telefonisch interview.

Context verhaal

In overleg met de woordvoerder bij AKD bepaalden we de context van de te schrijven advertorial in de vorm van een artikel. Onder de titel ‘De worsteling met het warmtenet overwinnen?’ beschrijft Marjolein Dieperink de dilemma’s en uitdagingen voor gemeenten die nu de regierol hebben voor de warmtetransitie.

Benieuwd naar het complete verhaal?

Bekijk advertorial hier.