Slimme digitale strategieën vertalen naar doelgroepgerichte content

Hoppinger digital agency

Met ruim 85 digitale experts behoort Hoppinger in Rotterdam tot de grotere agency’s in Nederland. Het bureau ontwerpt en ontwikkelt klantportalen, e-commerce-oplossingen (voor B2B en B2C), online communities en e-learningapplicaties. Met een mix van techniek, design en strategie helpt men bedrijven bij alle facetten van digitale transformatie. Sinds 2020 is Hidden Champion – met trots - contentpartner van Hoppinger voor Nederlandse én Engelse teksten. Een mooie samenwerking op het snijvlak van techniek, vorm én inhoud.

Pakhuis Jobsveem in Rotterdam

In 2001 vestigde Hoppinger zich in de wijk Loydskwartier, tegenover het oude belastingkantoor waar Hidden Champion zijn onderkomen heeft. In het voormalige pakhuis ontving Ted Langenbach van de befaamde dansclub  NOW&WOW ooit zijn party-gangers. Inmiddels heeft Hoppinger hier 1.500 m2 kantoorruimte tot zijn beschikking. 

Slimme creatieve oplossingen

Voor slimme digitale strategieën is ook content nodig in tekst en beeld. Voor de Nederlandse en Engelse SEO teksten doet Hoppinger daarbij een beroep op de online schrijvers en native speaking copywriters van Hidden Champion. Klanten zoals Friesland Campina worden geholpen met schrijven en eindredactie van webcontent. 

Thoughtleader

Als het gaat om de profilering van Hoppingers als ‘thoughtleader’, schrijven we regelmatig over uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Digital Transformation Template’ en ‘Headless CMS’. Deze teksten worden als onderdeel van de contentstrategie door Hoppinger aangeboden als download via hoppinger.com en via bekende IT-platforms zoals emerce.nl.

Tekstschrijver nodig voor je Nederlandse of Engelse content?