GGZ Nederland jaarverslag 2019

In het jaarverslag 2019 van GGZ Nederland blikt de brancheorganisatie voor de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg terug.  Hidden Champion en Reclameloods Rotterdam waren verantwoordelijk voor concept, vormgeving, interviews, tekst, infographics en projectmanagement.

Positief kritische stakeholders aan het woord

Voorzitter Jacobine Geel vertelt in het jaarverslag over de transitie naar een moderne netwerkorganisatie. Er wordt nu gewerkt in zogenoemde waardenetwerken. Maximale participatie van leden en partners krijgt vorm. In dit jaarverslag is daarom ook het geluid te horen van positief-kritische stakeholders. Door de covid19-pandemie bleek de geplande stakeholderssessie niet mogelijk. Als redelijk alternatief ging onze tekstschrijver in gesprek met enkele bestuurders van geestelijke zorgorganisaties. De verhalen zijn te lezen in het jaarverslag.

Nieuwe CAO voor de sector 

In het jaarverslag lees je over de belangrijkste ontwikkelingen. Zo is een nieuwe CAO afgesloten om het werken in de sector aantrekkelijker te maken. De arbeidsmarkt in de zorg wordt wordt al jaren krapper, met name ook in de ggz.

Opmaat naar GRI jaarverslag 

De manier van verslaglegging is vernieuwd ten opzichte van het jaar ervoor. In overleg met onze GRI tekstschrijver / adviseur maakte GGZ Nederland een eerste voorzichtige stap naar een verslag volgens de GRI (Global Responsive Initiative) richtlijnen met als doel meer transparantie en meetbaarheid.  Daarom nu al verrijking met meer data en financiële cijfers. De vormgeving is vernieuwd, met ruimte voor grafische elementen en infographics.

GEÏNTERESSEERD IN INTELLIGENTE COPY en vormgeving voOR EEN GEWELDIG jaarverslag?

BEKIJK OOK ONZE ANDERE JAARVERSLAGEN 

GRI annual report 2019

VOS LOGISTICS

GRI annual report 2019

REFRESCO

Infographic Jaarverslag 2019

Atlas College