Een flatbush animatie voor jouw doelgroep

Bij flatbush.studio maken ze animaties die organisaties helpen te communiceren met haar publiek. De copywriters van Hidden Champion ondersteunen hierbij met het schrijven van de juiste scripts in het Engels, Nederlands, Spaans of Duits. Een creatief proces waarin beide bureaus elkaar moeiteloos vinden. 

Case explainer: video over Fonto 8.0

Goed voorbeeld van zo’n animatie is de release update voor Fonto, een webbased auteurs-platform dat over de hele wereld wordt gebruikt in de sectoren Finance, Life Sciences, Pharma, Standaardisatie, Wetgeving, Technische documentatie, Lucht- en Ruimtevaart & Defensie en Uitgeverij.

Aanpak creatie video Fonto 8.0

De jongens van flatbush.studio bedachten het concept en briefte één van de copywriters bij Hidden Champion. Vervolgens werd het Engelstalige script geschreven en afgestemd met partner en de klant.  Na akkoord op het script werd onderzocht hoe binnen de huisstijl van Fonto een vertaalslag gemaakt kon worden naar de grafische ontwerpen om vervolgens te starten met het animeren. Het resultaat is een animatie van 1 min en 10 seconden waarbij de grootste release sinds de oprichting van Fonto (met daarin vele nieuwe features) onder de aandacht wordt gebracht. 

Zes type animaties op rij

Om je te inspireren zes voorbeelden van type animaties waarbij flatbush.studio jouw organisatie kan helpen. Afhankelijk van doelstelling en doelgroep te gebruiken voor interne communicatie, B2C en B2B.

Explainers
Een korte geanimeerde video die een product of dienst duidelijk uitlegt. Met aandacht voor het gemak en het basisdoel. En dat in een duidelijk format.

Commercial
Video ter promotie van een product of dienst. Een effectieve manier om potentiële klanten in contact te laten komen met je bedrijf, traffic naar je website te genereren en de conversie te verhogen.

Animatie series
Een reeks video's die een gemeenschappelijk onderwerp behandelen. Met animatieseries bouw je een publiek op. Door de klant mee te nemen in het product of de dienst maak je dit een stuk toegankelijker en makkelijker te begrijpen.

Interne video's
Een consistent verhaal communiceren naar collega's of teams. Interne video’s lenen zich bij uitstek om belangrijke boodschappen te delen en mensen binnen een organisatie op één lijn te krijgen.

How-To video's
How-To video's richten zich op het verstrekken van noodzakelijke informatie. Je volgt als kijker een duidelijke reeks stappen, om vervolgens een specifieke taak uit te kunnen voeren.

Intro, Outro, Overlay!
flatbush.studio maakt ‘overlay animaties’ voor delen van jouw bestaande video. Simpel gezegd; Als bepaalde stukken video nog niet helemaal aanvoelen zoals zou moeten, kunnen zij je daar bij helpen! Denk bijvoorbeeld aan een intro van je favoriete serie, een overgang naar een spannende scene of een credit roll aan het einde van een film. Verrijk je video's met introductieschermen, ‘outro's’ en kleine toelichtende stukjes om je video net dat extraatje mee te geven!

Lijkt het je interessant om te kijken hoe we jouw verhaal kunnen visualiseren?

Neem eens een kijkje op flatbush.studio of neem contact op met Rik;
Telefoon: 06-24830202
Mail: Rik@flatbush.studio