DIGITALE NIEUWSBRIEF HOLLANDDOOR

De coöperatie HollandDoor helpt agrarische professionals over de hele wereld kennis te maken met de Nederlandse agrisector én het vinden van de juiste zakenpartners. Hidden Champion ondersteunt met uitvoering van de contentstrategie, om zo het verhaal beter te vertellen naar de doelgroepen. Eén van de stappen was het professionaliseren en optimaliseren van de Engelse digitale nieuwsbrief op vorm, inhoud en global tone-of-voice.

Marketing & communicatie HollandDoor

HollandDoor wil bijdragen aan een sterkere mondiale hoogwaardige land- en tuinbouw.
Zij biedt hiervoor programma’s gericht op de agrarische sector, inclusief tuinbouw, akkerbouw en veeteelt. Om de onderscheidende propositie te versterken naar klanten en potentials wordt gebruik gemaakt van diverse communicatiekanalen, zoals website en een digitale nieuwsbrief om regelmatig kennis en programma’s te delen met haar doelgroep.

HollandDoor logo

Redesign digitale nieuwsbrief

Voor de nieuwsbrief vroegen wij onze partner Reclameloods Rotterdam een voorstel te doen voor een aangepast ontwerp. Door de positionering van de gebruikte beeld- en kleurelementen heeft HollandDoor nu een ‘eigen gezicht’. Bekijk de nieuwsbrief hier.

Support bij Engelse artikelen

 Voor elke editie van de nieuwsbrief verleent één van onze native Engelse copywriters support bij het herschrijven van artikelen in het Engels.

  • Zorgen dat de teksten 100% accuraat zijn wat betreft grammatica, spelling en consistentie.
  • Koppen aantrekkelijker en interessanter maken.
  • Verminderen van academisch en passief taalgebruik, teksten actiever maken.
  • Teksten toegankelijker maken voor alle doelgroepen.
  • Consequent gebruik van UK of US English

Hulp nodig bij je e-mailmarketing?