KIDZZ WEBSITE DE HEUS VOEDERS

De Heus Voeders maakt voeding voor dieren. Speciaal voor kinderen is er nu een ‘Kidzz website’ waar alle informatie is te vinden over de veehouderij, boerderijdieren en diervoer. Super handig als je kind op school wil scoren met een werkstuk of een coole spreekbeurt. De karakters Anna en Daan vertellen de verhalen in het Nederlands én het Engels

Engelse vertaling Kidzz website

Als vaste contentpartner voor De Heus Animal Nutrition was het erg leuk om voor deze jonge doelgroep de vertaling te verzorgen vanuit het Nederlands naar het Engels. Onze vertalers kregen ook een verrassend nieuwe kijk op het leven van varkens, kippen en koeien. Over dierentaal, het leefgebied, eieren, diervoeding, het maakproces, tips voor een goed werkstuk of een leuke spreekbeurt, de melkfabriek, melkrobots, kippendokters, spelen met varkens en vele weetjes. Het is allemaal terug te lezen op de Nederlandstalige eEngelstalige website. 

Vertalingen van hoge kwaliteit

Is jouw organisatie actief in Nederland en vér daarbuiten? Dan verlang je naar geschreven communicatie die duidelijk, inhoudelijk correct en toegespitst is op de doelgroep in het betreffende land. Dat begint met een basistekst die staat als een huis. De native speaking vertalers bij Hidden Champion helpen je vervolgens met plezier om dat verhaal om te zetten naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees of Frans. Of vice versa; vanuit een buitenlandse taal naar het Nederlands.

Ook je (web)teksten laten vertalen?