Engelstalige copywriting voor
DE HEUS ANIMAL NUTRITION

Bij Royal De Heus Animal Nutrition staat duurzame en veilige productie van diervoeding centraal. Het bedrijf ontwikkelt producten voor de agrarische sector met een focus op duurzaamheid en dierenwelzijn. Hidden Champion ondersteunt De Heus in haar missie door het schrijven van blogs, whitepapers en commerciële brochures in het Engels.

Prelacto white paper 

Onderwerp van de Engelstalige white paper was 'Hoe zorg je voor de best mogelijke start van een nieuwe lactatie? De juiste voedings- en managementkeuzes voor uw koeien!'. 
De paper beschrijft voedings- en managementmaatregelen die melkveehouders kunnen toepassen om de gezondheid en financiële prestaties van hun veestapel op lange termijn te verbeteren.

 Op basis van een uitgebreid document geschreven door inhoudsdeskundigen van De Heus, creëerde Hidden Champion de juiste structuur en verhaallijn voor het white paper. Vervolgens ontwikkelden we een tone of voice die geschikt was voor de doelgroep van internationale lezers.

Commerciële brochure en blogs 

Op basis van het white paper schreef één van onze native Engelse copywriters een commerciële brochure. Later schreven wij op verzoek van Eline Vervoorn - global marketing- en communicatieconsultant -  een serie Engelstalige blogs, die tijdens de campagne gebruikt werd om traffic naar de Prelacto landingspagina te leiden. Het uiteindelijke doel van de blogs was om mensen aan te moedigen de whitepaper te lezen en interesse te wekken voor het Prelacto droogstandsplan onder boeren wereldwijd.

OOK OP ZOEK NAAR HOGE KWALITEIT ENGELSTALIGE CONTENT?