Jong bedrijf Modern Paint Concepts opent haar deuren

Het jonge bedrijf Modern Paint Concepts vroeg een logo, huisstijl, website en de content te creëren. De briefing aan Hidden Champion en Reclameloods was kort en krachtig: zorg voor een compacte site zonder poespas. Een site waar MPC het verhaal over nieuwe verftechnieken kernachtig  kan vertellen, in tekst én beeld.

Modern Paint Concept heeft nú strakke huisstijl passend bij de jonge ondernemers.

Logo, huisstijl, tekst en website voor MPC
Onderscheidend voor het bedrijf uit het Brabantse Deurne is de frisse kijk op wanddecoratie. Dat zie je onder meer terug in bijzondere kleurtinten en textuur. Deze frisheid tonen wij in de kleuren van het logo met de tinten zwart en grijs, maar ook in de beeldvullende foto op de homepage waarbij Afrika inspireerde bij de ontwikkeling van het verfmerk Tribe.

Eenvoudige navigatiestructuur
Doelstelling van het bedrijf was een duidelijk uithangbord op internet voor de verfmerken Tribe, Beton Ciré, Deqora en Maston. Het ontbreekt de jonge ondernemers op dit moment aan tijd en marketingbudget om een seo- en contentstrategie op te zetten. De site is daarom niet primair op conversie ingericht. Engelstalige teksten worden wel binnenkort in contentmanagementsysteem geplaatst. Het resultaat is een website met eenvoudige navigatiestructuur.