bjorn remmerswaal

BJÖRN REMMERSWAAL

Copywriter NL,  contentstrateeg & conceptbedenker

Björn Remmerswaal vindt veel dingen erg interessant. Hij is copywriter, marketeer, journalist, communicatiestrateeg, fotograaf, vertaler en componist. En binnen al die disciplines vindt hij ook allerlei verschillende richtingen interessant.

Vindt veel dingen erg interessant!
Daarom schrijft hij als journalist net zo lief over de financiële sector als over wetenschap en technologie. Als componist maakt hij graag dromerige pianomuziek voor een gevoelige scène, maar ook keiharde beats voor een wervend reclamefilmpje. Als marketeer en copywriter bijt hij zich graag vast in het bedenken van creatieve reclamecampagnes, maar ook in het schrijven van mailings en websiteteksten. Als vertaler zet hij IT-contracten om naar het Engels, maar doet dat ook met programmaboekjes van kunstfestivals. Als communicatiestrateeg adviseert hij het bedrijfsmanagement, maar geeft ook communicatietrainingen aan het personeel. En als fotograaf schiet hij graag indrukwekkende landschapsfoto’s, maar ook indringende portretten. 

Ervaring in binnen- en buitenland
In al die verschillende disciplines heeft hij inmiddels ruim tien jaar ervaring, in binnen- en buitenland. In die tijd werkte hij samen met een lange lijst aan uiteenlopende klanten, variërend in grootte van multinationals tot eenpitters. Kortom, de kans is vrij groot dat Björn iets voor u kan doen. En zo niet, dan vindt hij het in elk geval interessant.

"Samen werken met inspirerende mensen voor inspirerende klanten"
Waarom heeft Björn zich aangesloten bij Hidden Champion? “Omdat ik graag samenwerk met inspirerende mensen voor inspirerende klanten. Bij HC is elke klus anders en wordt er lekker snel geschakeld. Iedereen daagt elkaar uit op creatieve manieren en bij elke nieuwe uitdaging beginnen we met een schoon palet. Niks geen standaardoplossingen, maar geïnspireerd maatwerk. Dat is leuker voor de klanten, en voor ons!”

Heeft u op dit moment een vraag of opmerking over contentmarketing, contentstrategie of copywriting? Stuur een mail naar Bjorn.remmerswaal@hiddenchampion.nl