OveR Hidden Champion

Hidden Champion versterkt bedrijven en merken met klantgerichte contentstrategieën, contentbeheer plannen, overtuigende teksten en onderscheidende beeldcreatie. Zo creëren we effectieve communicatie met jouw doelgroepen via offline en online communicatiekanalen.

Collectief van specialisten
Hidden Champion is een collectief van zelfstandige ondernemers op het gebied van strategie, creatief concept, grafisch ontwerp, fotografie, tekstschrijven in het Nederlands, Engels en Duits door native tekstschrijvers, SEO en SEA, webdesign en webbouw, social media, evenementen en training.

Hierdoor heb je altijd de juiste specialisten aan tafel, die het juiste antwoord weten op jouw marketing en communicatie vragen en uitdagingen. Het collectief is goed op elkaar ingespeeld waardoor een project altijd soepel en voortvarend wordt gerealiseerd. Je hebt bij Hidden Champion altijd één contactpersoon die zorgt voor de verbinding tussen specialisten en klant en alles voor jou coördineert. 

Arjan

Contentmanager

Lisanne

Marketing 

Mary-Anne

Native English copywriter

isabel lauwen seo sea specialist

Isabel

Adviseur SEO & SEA

Harold

Contentstrateeg & contentmaker

Sam

Native English copywriter and content strategist

Will

Native English copywriter and content strategist

Björn

Contentstrateeg & conceptbedenker

Joeri

Marketing strateeg

Irene

SEO tekstschrijver 

Wilco

Fotografie & vormgeving

Zoekt u een passende visuele en tekst-huisstijl voor uw organisatie? Laat het ons weten. Wij nemen vandaag nog contact met u op.