need for english copywriters?
we are you partner
neem contact op

webdesign & webbouw

Een aantrekkelijk design en het regelmatig plaatsen van nieuwe content op uw website zijn bepalend voor online succes. Google hanteert vele (duidelijke en minder duidelijke) spelregels voor 'het ranken' van uw website. Eén gulden regel is: zorg regelmatig voor nieuwe en relevante content op uw site. Maar het begint allemaal met de ontwikkeling van een corporate design.

Webdesign en webbouw van uw site
Bij het schrijven, vormgeven en bouwen van uw website is Hidden Champion uit Rotterdam u graag van dienst. Onze aanpak is multidisciplinair. Afhankelijk van uw marketingvraagstuk betrekken wij de relevante specialisten van ons bureau bij het project. Denk aan de webdesigner, webdeveloper, copywriter en SEO-­specialist. Tot en met oplevering zorgt uw coördinator bij Hidden Champion voor een efficiënt verloop van het proces. Ook als er gedurende de opdracht nieuwe inzichten ontstaan. We gaan daar flexibel mee om.

Contentbeheer
Voordat uw site ‘live’ gaat, plaatsen wij alle content (tekst, fotografie, infographics, video, cartoons, presentaties) op de juiste plaats. Wij zorgen dat de content vindbaar is voor de zoekmachine Google. Daarna kunt u nieuwe dynamisch content zelf plaatsen en beheren via het CMS systeem dat wij aan uw website koppelen. 

Abonnement 'SEO-­strategie / Contentonderhoud' 
Het beheer van uw content kunt u ook uitbesteden. Wilt u online succes boeken met uw website, ga dan met ons in gesprek. Graag informeren wij u over het opstellen van een SEO­-strategie en een contentagenda.