Rotterdam. martime capital of europe

'Rotterdam. Maritime Capital of Europe'. De promotiecampagne is gestart

Rotterdam wil de internationale profilering van Rotterdam als Maritieme topregio nóg krachtiger en doeltreffender maken. Met als doel: meer business en meer economische activiteiten in Rotterdam en regio. 
Met de installatie van de Rotterdam Maritime Board zijn deze zomer de eerste stappen gezet.

Van havenbedrijf tot commodity traders
Maandag 18 september was Hidden Champion te gast bij de lancering van de internationale promotiecampagne in het Maritiem Museum Rotterdam. Tijdens de bijeenkomst werd het belang duidelijk. Veel directieleden waren aanwezig; van havenbedrijven tot commodity traders, van scheepsbouwers tot zakelijke dienstverleners, van nieuwe technologiebedrijven tot offshore bedrijven. Gezamenlijk sprak men de ambitie uit het imago van Rotterdam als dé Maritieme Hoofdstad van Europa de komende jaren nationaal én internationaal uit te bouwen en te verstevigen.

Als contentmarketingbureau met een focus op haven en logistiek werd ons weer duidelijk hoe groot de verscheidenheid is in de Rotterdamse maritieme gemeenschap. Dat maakt het werken in deze dynamische sector zo leuk!  

Contentstrategie voor uw havenbedrijf?
Behoefte aan een duidelijk contentmarketing plan voor uw havenbedrijf ?
Neem contact met Arjan Degelink op 010 411 40 50. Hij vertelt graag welke stappen leiden tot meer autoriteit binnen uw doelgroep.


terug naar het overzicht

contactDetails

Hidden Champion B.V.
Puntegaalstraat 469
3024 EB  Rotterdam

010 - 3115060
contact@hiddenchampion.nl

Take a look at our corporate brochure at ISSUU.

Contact us