contenmarketing bureau hidden champion van start

Donderdag - 11 november 2016

Contentmarketingbureau Hidden Champion is gestart. Vanuit het hart van Rotterdam bedenken wij SEO- en contentstrategieën voor bedrijven.
De specialisten bij Hidden Champion helpen met de creatie van online en offline communicatiemiddelen. 

Jong en een bak aan ervaring
Designer Edwin van de Langkruis en zijn collega Wilco Schippers van Reclameloods in Rotterdam werkten de afgelopen maand keihard aan logo, huisstijl en website. Top te zien met hoeveel passie deze jongens meewerken aan de opbouw van dit jonge bureau met een bak aan ervaring.

Behoefte vanuit MKB
Met veel ondernemers uit midden- en kleinbedrijf sprak ik over hun behoeftes op het gebied van marketing- en communicatie. Kort samengevat was steeds het antwoord: "Ik wil één aanspreekpunt en bundeling van specialismen. Regel het".
Dat gaan we doen bij Hidden Champion. 

Meetbaar resultaat
Google is inmiddels ook dol op een lekker geschreven verhaal met kop en staart. Dat zie je terug in je ranking. Kunstjes om de zoekmachine te verleiden zijn inmiddels verleden tijd. Goed nieuws voor de échte tekstschrijver die zich niet altijd wil houden aan een maximum van 250 woorden.   

Uit frustratie geboren
Veel ondernemers zag ik de laatste jaren bij de start van webprojecten verkeerde keuzes maken. Eerst met de webdeveloper aan tafel en dan later bedenken dat het logischer was om eerst met designer en tekstschrijver te spreken over bedrijfscultuur, concurrentie, plannen voor de toekomst, doelstellingen en doelgroepen. Aan de Puntegaalstraat helpen wij ondernemers. Kom langs aan de Pluk-me-kaal-straat in Rotterdam.

Arjan Degelink
Hidden Champion

06 - 558 96 115
contact@hiddenchampion.nl

terug naar het overzicht

contactDetails

Hidden Champion B.V.
Puntegaalstraat 469
3024 EB  Rotterdam

010 - 3115060
contact@hiddenchampion.nl

Take a look at our corporate brochure at ISSUU.

Contact us