multidisciplinaire
aanpak
content, design, techniek & bouw
neem contact op
Webdesign & webbouw

Een aantrekkelijk webdesign, krachtige teksten en beelden, een gebruiksvriendelijke  navigatiestructuur en user interface zijn mede bepalend voor online succes. Bekijk onze infographic 'totaalaanpak creatie & bouw website'.

Webdesign en webbouw van je site

Bij het schrijven, vormgeven en bouwen van de nieuwe website is Hidden Champion uit Rotterdam je graag van dienst. Onze aanpak is multidisciplinair. Afhankelijk van je vraag betrekken wij de relevante specialisten van ons bureau bij het project. Denk aan de webdesigner, webdeveloper, fotograaf, copywriter en SEO-­specialist. Tot en met oplevering zorgt de coördinator bij Hidden Champion voor een efficiënt verloop van het proces. Ook als er gedurende de opdracht nieuwe inzichten ontstaan. We gaan daar flexibel mee om.

Bekijk afgeronde websites

Voor organisaties in uiteenlopende branches realiseerden wij succesvolle websites volgens onze totaalaanpak. Bekijk 3 voorbeelden:
- Oogkliniek Den Haag
- ARPN Relocation
- Dokters van Nu

Content in cms plaatsen

Voordat je site ‘live’ gaat, plaatsen wij alle content (tekst, fotografie, infographics, video, cartoons, presentaties) op de juiste plaats in het contentmanagementsysteem. Wij zorgen dat de content vindbaar is voor de zoekmachine Google. Daarna kun je de nieuwe dynamische content zelf plaatsen en beheren via het CMS. Uiteraard krijg je van ons een duidelijke instructie. Ook zorgen we voor een koppeling met Google Analytics, zodat je zelf de positieve bezoekresultaten kunt volgen.

Ja, ik wil graag meer informatie over websites
Of bel 010-3115060

Aanvinken wat gewenst is