Vertel je verhaal met video

Video’s doen het goed op sociale media. Maar hoe speel je jezelf in de kijker?

Onze videospecialist heeft een scherp oog voor de verhalen die een bedrijf of organisatie bijzonder maken. En ze weet hoe je die kunt vertellen. Met de opdrachtgever bekijkt ze welke verhalen geschikt zijn voor een video. Dat kan gaan van een filmpje dat duidelijk maakt hoe een bedrijf zorgt voor een veilig werkproces in tijden van corona, tot een serie portretten van medewerkers of een ‘making of’ van een mooi nieuw product.

Efficiënt werken met een maximale impact

Onze videospecialist maakt een script, zoekt een goede locatie en filmt met haar eigen camera. Ze monteert de video’s in kortere of langere versies en aangepast aan het medium dat u kiest.  

Een persoonlijke aanpak

Video is een krachtig middel om online connectie te maken met klanten. Maar hoe vertel je je verhaal? En kom je wel goed over op camera? Dankzij jarenlange ervaring voor en achter de camera weet onze videospecialist hoe ze sprekers kan coachen – in het Nederlands of in het Engels - om hun verhaal zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen.

Videomarketing HC Videomaker Hidden Champion
JE VERHAAL VERTELLEN MET VIDEO?
BEL HIDDEN CHAMPION
STUUR  ONS EEN E-MAIL

DE HIDDEN CHAMPION

Bij Hidden Champion Rotterdam zijn we gefascineerd door vakmensen die onbekend zijn bij het grote publiek. Carolina Mout is zo’n specialist. Zij is ‘the voice’ van de RET. Haar stem zorgt ervoor dat het Rotterdamse openbaar vervoer elke dag weer ordelijk verloopt. Tram, bus en metro.

Hayo Boerema is ook zo’n specialist. Sinds 2005 is hij de organist van de Sint Laurenskerk in Rotterdam. Onzichtbaar voor zijn publiek vult hij de ruimte met gemak. Of het nu gaat om composities van Bach, Reger of Messian.