behoefte aan nieuw logo of redesign 
huisstijl?
neem dan contact met ons op

beeldcreatie


Beeldbepalend ontwerpen

Onderscheidende beeldtaal ontwerpen en toepasbaar maken voor websites, brochures, powerpoint presentaties, blogs, jaarverslagen of Linkedin. Logo en huisstijl laten aansluiten op uw bedrijfsDNA en tone-of-voice. Verdieping van uw boodschap door slimme samenwerking tussen ontwerpers en strategisch copywriters. Zo creert Hidden Champion de de visuele identiteit voor uw organisatie.

Uw merkbelofte als startpunt
Vertrekpunt is uw bedrijfspropositie. Samen met u zoeken wij naar aansprekende content thema's voor tekst-beeldverhalen die helpen herkenbaar, onderscheidend en zichtbaar te blijven voor uw klanten, prospects, influencers, medewerkers en opiniemakers.

Dutch design met lange houdbaarheid
Elk marketing en communicatie vraagstuk helpen wij in te vullen op strategisch, tactisch én operationeel niveau. De mogelijkheden zijn onbegrensd: een strakke presentatie voor een personeelsbijeenkomst of salespitch, banners voor online campagnes, een set iconen voor whitepapers of offertes, een complex bedrijfsproces vertalen naar een infographic, de restyling van uw huisstijl of een nieuw logo.

Het resultaat? Dutch design met lange houdbaarheid.

Ontwerpers & Copywriters onder één dak
De ontwerpers en copywriters bij Hidden Champion werken op één locatie. Dat is praktisch en levert hoge kwaliteit. Zij versterken merken met overtuigende, doelgroepgerichte tekst- beeldcontent. Samen met de strateeg bedenken ze een contentmarketingstrategie passend bij de ambitie, omvang, budget en de fase waarin uw bedrijf verkeert. De strategie vertalen zij naar copy en design voor online en offline communicatiekanalen.

Meer weten over de Dutch Design aanpak?
Maak dan tijd voor een overtuigend gesprek.